Zingen is een uitlaatklep en heel goed voor je gezondheid! 

Alweer 14 jaar met ontzettend veel liefde en plezier beginnende en gevorderde zangers.

Wat een feest is dat!

Tijdens een 1 op 1 zangles gaan we samen op ontdekkingstocht naar jouw stem en wat die stem allemaal kan.

Natuurlijk slaan we de belangrijke basispunten niet over zoals een ontspannen en tegelijk actieve houding, de actieve lage buikademhaling maar ook de korte, snelle borstademhaling, bubbelen via lax-vox, ankergevoel, articulatie, expressie en inlevingsgevoel in de tekst, zijn belangrijke onderdelen om een lied of nummer wat je zingt, tot zijn recht te laten komen. Maar bovenal: Om jou te laten shinen en in je kracht te laten staan!

 

Het mooiste wat ik met een leerling kan bereiken is dat gevoel van vrijheid om je over te geven aan de muziek. Het laten groeien van zelfvertrouwen. Geloven in jezelf. Leren houden van jouw eigen, unieke stemgeluid en daarvan te genieten.

Voor meer informatie: ahwkonings@hotmail.com

 

 

ARDA'S ANGELS 

Regelmatig zijn er optredens verdeeld over het jaar met de zangleerlingen, genaamd Arda's Angels. Met accenten op Kerst, Pasen en Fete de la Musique, het jaarlijkse muziekfeest van Ermelo. Leerlingen krijgen op deze manier een podium waarmee ze ervaring opdoen om zich te presenteren en hun zangkunsten te vertonen. Maar bovenal gaat het om het plezier van samen zingen! 

Een zangles duurt 3 kwartier.

Tarieven zijn ingedeeld op leeftijd. 

De jongste leerling die ik heb is 8 jaar en de oudste is 77 jaar.

2x per jaar krijgen leerlingen gelegenheid op te treden. Niets moet, alles mag. 

We doen mee met Fete de la Musique en ieder jaar organiseer ik een Kerstconcert.