ARDA'S ANGELS EN ARDA'S NONNENKOOR

Regelmatig zijn er optredens verdeeld over het jaar met de zangleerlingen, genaamd Arda's Angels. Met accenten op Kerst, Pasen en Fete de la Musique, het jaarlijkse muziekfeest van Ermelo. Leerlingen krijgen op deze manier een podium waarmee ze ervaring opdoen om zich te presenteren en hun zangkunsten te vertonen. Maar bovenal gaat het om het plezier van het met elkaar optreden en zingen. Daar word je blij van!

 

Sinds een paar maanden is op een spontane manier een zanggroepje ontstaan met een aantal dames die op les zijn bij Arda. Met als uitsmijter een leuke nonnen-act waarbij het nummer 'I will follow Him'  uit Sister Act niet ontbreekt op het programma!  Verder bestaat het repertoire inmiddels uit herkenbare, oudhollandse liedjes zoals 'Het Dorp - Roosje, m'n Roosje - De glimlach van een kind - Laat me - Het kleine café aan de haven' maar ook nummers van Abba, The Beatles, Simon & Garfunkel, Boney M. Nieuwe nummers worden in studie genomen zoals 'Happy Day - Stand by me - Een karretje op de zandweg - Telkens weer - en vele anderen!

Een aantal optredens zijn inmiddels al verzorgd in diverse tehuizen zoals een vakantieoord voor ouderen en woon- en of zorgcentra in de regio, zoals hotel IJsselvliedt, De Amaniet, Kroondomein, De Herbergier en een privé huiskamerconcert.

In mei en juni staan optredens gepland voor De Croonenburh, De Amaniet (10 jarig bestaan) Fete de la Musique en Weideheem.