ARDA'S ANGELS 

Regelmatig zijn er optredens verdeeld over het jaar met de zangleerlingen, genaamd Arda's Angels. Met accenten op Kerst, Pasen en Fete de la Musique, het jaarlijkse muziekfeest van Ermelo. Leerlingen krijgen op deze manier een podium waarmee ze ervaring opdoen om zich te presenteren en hun zangkunsten te vertonen. Maar bovenal gaat het om het plezier van het met elkaar optreden en zingen. Daar word je blij van!

ARDA'S NONNENKOOR

Sinds SEPTEMBER 2022 is op een spontane manier een zanggroepje ontstaan met een aantal dames die op les zijn bij Arda. Met als uitsmijter een leuke nonnen-act waarbij het nummer 'I will follow Him'  uit Sister Act niet ontbreekt op het programma!  Verder bestaat het repertoire inmiddels uit herkenbare, oudhollandse liedjes zoals 'Het Dorp - Roosje, m'n Roosje - De glimlach van een kind - Laat me - Het kleine café aan de haven' maar ook nummers van Abba, The Beatles, Simon & Garfunkel, Boney M. Nieuwe nummers worden in studie genomen zoals 'Happy Day - Stand by me - Een karretje op de zandweg - Telkens weer - en vele anderen!

Een aantal optredens zijn inmiddels al verzorgd in diverse tehuizen zoals een vakantieoord voor ouderen en woon- en of zorgcentra in de regio, zoals hotel IJsselvliedt, De Amaniet, Kroondomein, De Herbergier en een privé huiskamerconcert.

In mei. juni. juli dit jaar, waren er optredens in diverse tehuizen zoals:  De Croonenburh, De Amaniet (10 jarig bestaan) muziekevenement Fete de la Musique, de tehuizen Weideheem en De Luwte. 

In september hadden we een gastoptreden tijdens de 'Ouderenmiddag' in de Maranathakerk van Ermelo. In december is het jaarlijkse Kerstconcert van 'Arda's Angels' in De Muzenhof van Ermelo.

Januari 2024 treedt het Nonnenkoor op tijdens het 'Dwaallichtjesfestival' van Ermelo en in april 2024 zingen de dames bij een inloopconcert in de Catharinakapel van Harderwijk.

WIJ ZIJN OOK TE VINDEN OP ONZE EIGEN FACEBOOK PAGINA:

www.facebook.com/ardas.angels.nonnenkoor