Zingen is een uitlaatklep en .....   ook nog eens heel goed voor je gezondheid! 

Alweer tien jaar coach ik met ontzettend veel liefde en plezier beginnende en gevorderde zangers. Wat een feest is dat! Samen op ontdekkingstocht naar jouw stem en wat die stem allemaal kan. Natuurlijk slaan we de belangrijke basispunten niet over. Je houding, ademhaling, ankergevoel, articulatie, expressie en inlevingsgevoel in de tekst, zijn belangrijke onderdelen om een lied of nummer wat je zingt, tot zijn recht te laten komen. Maar bovenal: Om jou te laten shinen en in je kracht te laten staan!

Het mooiste wat ik met een leerling kan bereiken/door kan geven, is dat gevoel van vrijheid om je over te geven aan de muziek. Het laten groeien van zelfvertrouwen. Geloven in jezelf. Leren houden van jouw eigen, unieke stemgeluid en daarvan te genieten.

 

Een zangles duurt 3 kwartier. Tarieven zijn ingedeeld op leeftijd. De jongste leerling  die ik heb is 11 en de oudste is 72.

2x per jaar krijgen leerlingen gelegenheid op te treden. Niets moet, alles mag.

We doen mee met Fete de la Musique en ieder jaar organiseer ik een Kerstconcert. 

Voor meer informatie: ahwkonings@hotmail.com

 

In het Coronatijdperk geef ik op verschillende manieren les.

1. Gewoon bij mij thuis met een Coronaproof scherm tussen ons in.

2. Via Skype. Voorwaarde is wel een goede internetverbinding.

3. Via videofilmpjes die je zelf opneemt met je smartphone en naar mij doorstuurt. Dan feedback ik je via een video-opname terug. (Heel leuk en leerzaam om jezelf terug te zien en horen, wel spannend!)