Zingen is een uitlaatklep en .....   ook nog eens heel goed voor je gezondheid! 

In dit Coronatijdperk geef ik op verschillende manieren les.

1. Gewoon bij mij thuis met een Coronaproof scherm tussen ons in.

2. Via Skype. Voorwaarde is wel een goede internetverbinding.

3. Via videofilmpjes die je zelf opneemt met je smartphone en naar mij doorstuurt. Dan feedback ik je via een video-opname terug. (Heel leuk en leerzaam om jezelf terug te zien en horen, wel spannend!)

Via privé zanglessen, masterclasses (van o.a. Karin Bloemen) workshops en zingen in allerlei (semi-prof en project) koren, deel ik mijn zangkennis- en podiumervaringen met veel liefde en passie,  vanuit mijn zanglespraktijk 'Momentum'.

Waarbij  uitgangspunten zoals een juiste lichaamshouding- en een tevens correct toegepaste ademsteun vanuit het middenrif en de flanken - naar een meer ontspannen en fijnere manier van zingen,  zullen leiden.

Het is een mooi proces om het gebruik van de (zang)stem verder te ontwikkelen via articulatie- en ademsteunoefeningen. Voor onderhoud en ontspanning van de stembanden, werk ik met de 'Lax Vox' methode. (Bubbelen met het siliconenslangetje in water)

 

We kijken samen of een liedje/nummer wat je instudeert, goed bij je stem past. Een leerling leert zingen met orkestbanden. Met, maar ook zonder microfoontechniek. Tekstbeleving, uitstraling, gevoel voor timing, presentatie en vooral heel veel plezierbeleving tijdens het zingen, staan daarbij hoog in het vaandel. 

Een paar keer per jaar krijgen zangleerlingen de gelegenheid om zich te presenteren, bij een optreden. (Niets moet, alles mag!) 

Bijvoorbeeld tijdens 'Fete de la Musique in Ermelo, of het traditionele - door mij zelf georganiseerde - jaarlijkse Kerstconcert.

Mail mij voor meer info en/of tarieven: ahwkonings@hotmail.com